Seminarhelg

Hei-hei denne helgen har jeg vært på seminarhelg med voksenkorpset som jeg er med i.

Vi har fått hjelp fra kjempeflinke instruktører. Instruktørene kom for det meste fra nærområdet her, mens to av dem kom reisende ganske langt. Det var nemlig en av mine «medbloggere», Torstein Aagaard-Nilsen og kona hans.

Ja jeg har hatt seminarhelg denne helgen, og det synes jeg er kjempeartig, fordi da har vi muligheten til å lære av de flinke instruktørene noe vi ikke alltid har mulighet til. Dessuten syns jeg det er kjempemorsomt å spille sammen med så flinke folk.

I helgen har vi hatt noen fellesøvelser med hele korpset på ettermiddagen, og vi har øvd i de forskjellige instrumentgruppene på formiddagene. I slagverkgruppa som jeg er i, har vi jobbet mye med slagteknikk og forskjellige figurer, i tilegg til at vi jobbet med de forskjellige stykkene. Instruktøren vi hadde på slagverk var Simen Vangen, som jeg mener er en kjempeflink fyr som kan det han holder på med.

Vi hadde mange flere instruktører og, slik som faren til Simen faktisk. Ketil Vangen som hadde treblåsgruppa. Vi har jo en hel hornrekke som har skiftet fra Ess-horn til F-horn, de hadde en mann som heter Knut Hammer som instruktør.

Helga som er kona til Torstein hadde Euphonium, barryton og tuba.

Torstein hadde trompet, kornett og trombone. I tilegg til at han dirigerte oss under fellesøvingene og konserten. Alle blåseinstrumentene hadde kammermusikk som de spilte på konserten.

Jeg synes at jeg har hatt et veldig stort utbytte av denne helgen, det tror jeg at alle har hatt. Jeg synes det er en flott investering av korpset, å ha et slikt seminar der vi har leid inn instruktører i alle instrumentgruppene, fordi det koster en del.

Grunnen til at jeg kaller det en investering er at de investerer i god kunnskap og forhåpentligvis en god inspirasjon til korpset!


Publisert

i

av

Stikkord: