2004: Showet tok av med Thom

Bevares. De syv Elton John melodiene som til da var framført var vakre nok. Selv om det skurret noe i framføringen i to av dem. Men syv rolige og sindige ballader etter hverandre gjorde at stemningen ble for monotom. Men i den åttende sangen entret Thom scenen for andre gang iført et nytt kostyme i sin rikholdige Elton John garderobe.

I den første sangen snublet Thom både i tekst og tone, men nå satt alt 100 prosent. Nå ga han publikum et forrykende show med melodien «Crocodile Rock». På slutten av sangen ble det ekstra trykk da Svein «Klasken» Hansen fra Narvik stemte i sammen med Thom.

Derfra og ut var det et Elton John show musikkforeningen i Kabelvåg kan være stolte av. Korpset forsterket med kolleger fra Svolvær, Gravdal og Narvik samt flere andre musikere gjorde en fantastisk musikalsk innsats allerede fra første tone i åpningssangen «Circle of life», som for øvrig var vakker framført av den eminente sangeren fra Narvik, Svein «Klasken» Hansen.

De tre kordamene Ingunn Rottem Nilsen, Elin Brunborg og Hege Thorgersen hørtses for svakt før pausen. Men da lyden var justert i andre avdeling ble det fullt trykk også på koringen.

Måten Stein Rasmussen tolket Elton John i sitt åpningsnummer «Your Song» var glimrende, nesten rørende.

Det var for øvrig mange godbiter etter pausen og et av de store høydepunktene var duetten mellom Hege Thorgersen og Sean Clark i «Dont go breaking my heart». Ved siden av en solid og vakker framføring av to artister med flott stemmeprakt, viste de en nærhet på scenen som ga melodien en ekstra dimensjon.

En av publikum uttalte etter konserten at Sean Clark har en utrolig vakker og ikke minst ren stemme.

-Når han synger engelsk, så skjønner man hvilke ord han uttaler, sa publikummeren.

På slutten av konserten fikk Klasken spontanapplaus fra publikum da han skulle framføre «Candle in the wind», og det var tydelig at publikum likte det de hadde hørt og sett. Etter siste nummer ga publikum seg ikke. En langvarig stående applaus ga et tydelig signal om at de ville ha mer. Og det fikk de. Og naturlig nok ble det «Crocodile Rock» nok en gang. Selv om melodien var nummer åtte i rekkefølgen, så var det da den fle framført showet startet. Derfor var det greit at publikum fikk den servert en gang til.


Publisert

i

,

av

Stikkord: