Aldri for sent å lære noe nytt!

Det er en svært lærevillig gjeng som har møttes en gang i uken på Musikkhuset for å øve med Trine Eilertsen som hoved-instruktør. Fra KMF har Heidi Iversen(klarinett) og Ellen Gärtner(saxofon) stilt opp som instruktører, i tillegg har Synnøve Nilsen stilt opp som instruktør for saksofongruppen. God hjelp har vi også fått fra Jørn Ingebrigtsen gjennom Kulturskolen som instruktør for tubagruppen.

Instruktørene forteller om en svært lærevillig gjeng som legger ned mye arbeid i øving både på fellesøvelsen på Musikkhuset og på fritiden.

Første opptreden

Sist torsdag hadde en gruppe med fem aspiranter sin aller første konsert
med medlemmer fra KMF som lydhørt publikum. -Det er helt utrolig hvor langt «aspirantan vårres» har kommet på den korte tiden siden de startet med stort sett blanke ark i fjor høst

-Vi var veldig spent i fjor høst når vi startet opp dette prosjektet på hvor lenge aspirantene holdt ut, men som vi ser i dag så er alle fortsatt med og det er jo bare helt fantastisk. En av deltagerne har sågar gått rett inn i fløyterekka i KMF og er med på øvelser hver uke.

17.mai som mål

-Det er faktisk noen som har gitt beskjed om at de har som mål å være med KMF på 17. mai under marsjering og marsjspilling -KJÆMPETØFT 😉

Aspirantene :
Stine Storvik – Fløyte
Tone Solhaug Thom – Fløyte
Eva Eriksen – Klarinett
Lisbeth Gärtner – Klarinett
Carora Zech – Saxofon
Åsne Hauge – Saxofon
Inger Marie Thom – Kornett
Linda Solhaug – Kornett
Arve Solhaug – Trompet
Reidar Benjaminsen – Tuba


Publisert

i

av